MENAXHER I PIKES – RAHOVEC

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * MENAXHER I PIKES – RAHOVEC
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Menaxhon, organizon dhe siguron efikasitetin e gjithe procesit te punes ne fushen e shitjes;
 • Menaxhon stafin dhe percakton planin e shitjes;
 • Ben menaxhimin e klienteles ku operon;
 • Analizon prezencen e produkteve tjera;
 • Mban pergjegjesi per stokun qe i ngarkohet;
 • Zbaton detyrat tjera qe i caktohen.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplome universitare ne menaxhment, ekonomi apo dhe ne fusha tjera relevante.
 • Kerkohen minimalisht 2 vite eksperience pune.
 • Te jete fleksibil dhe te pergjigjet pozitivisht ndaj ndryshimeve.
 • Te kete njohuri shume te mira te programeve te paketes Office.
 • Te jete I afte te punonje nen presion dhe te jete i gatshem te punoj ne orar fleksibil.
 • Njohja e gjuhes angleze (e preferuar).
 • Te kete leje qarkullimi te kategorise B.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 25.10.2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese