JUNIOR ASSOCIATE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * JUNIOR ASSOCIATE
Kategoria Avokat
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një studio ligjore ndërkombëtare , po kërkojmë në Tiranë:

Junior Associate

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë përfunduar studimet për drejtësi, ne menyre preferenciale ne Itali ose ne universitet ku kryhen studimet ne anglisht jashte Shqiperise;
  • Të ketë aftësi shumë të mira në formulimin e qartë të mendimit juridik dhe shkrimit të tij sipas formateve të kërkuara;
  • Të zotërojë gjuhën italiane dhe/ose gjuhen angleze;
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, pune në grup dhe dedikimi në ndjekjen dhe përfundimin e punëve.

Kërkesat e profilit

 

Dokumentacioni që kërkohet:

  • Curriculum Vitae + fotografi;
  • Fotokopje të diplomave;
  • Dëshmi kualifikimi të ndryshme në lidhje me profesionin, nese ka.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 07/02/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).