cvsub

fb1 in1 you

kafesub

Karriera.al - Lider ne tregun e punesimeve

Perfitimet nga regjistrimi:

  • Në Karriera.al ju keni mundësi të publikoni njoftimet tuaja
    falas pa asnjë kosto.
  • Nëpërmjet regjistrimit ju keni mundësi të shfaqni emrin, adresën, logon e biznesit tuaj dhe informacine të tjera në lidhje me kompaninë tuaj nëse dëshironi
  • Ne i kushtojmë shumë rëndësi privatësisë suaj si dhe të dhënave personale prandaj përveç emrit dhe e-mailit tuaj të gjitha fushat e tjera nuk janë të detyrueshme.
  • Çdo i regjistruar do të ketë mundësinë të reklamojë biznesin e tij nëpërmjet një baneri falas në faqen tonë.
Login Regjistrohu
BLOG

Joana Karanxha

KARRIERA APO FAMILJA – APO TE DYJA

Sot fenomeni I globalizimit ka bere qe shume femra te fokusohen totalisht te karriera e tyre. Ato e kalojne pjesen me te madhe te dites ne zyre para kompjuterit, disa te tjera duke marre pjese neper seminare apo koferenca,

Elton Ilirjani

Dead alive…

It was an unusual interview in an unusual day, when Arben came to meet me and trust his sad story…Arben has passed many years in HIV positive health standing, and lately AIDS has subjugated his life…He is a Senior Electronic Engineer in a big company in Albania

Elton Ilirjani

Konsulenca e karrierës

Gjithmonë më ka shoqëruar një pyetje që vazhdimisht i jam përgjigjur në mënyra të ndryshme: Nëse gjatë karrierës sonë do kishim nevojë për një konsulencë karriere? Në tregun aktual të punës ka shumë problematika dhe disa prej tyre kanë një kohë të gjatë që kërkojnë zgjidhje.