cvsub

fb1 in1 you

kafesub

RSS

Udhetim turistik ne Napoli dhe Rome

 


        UDHETIM TURISTIK  NE NAPOLI DHE ROME     6 – 10 MARS

Dita e pare ,e merkure, me 6 Mars : Takimi i pjesemarresve tek sheshi para teatrit”Migjeni”ne oren 19:00 dhe nisja drejt portit te Durresit .Udhetimi me tragetin e linjes Durres-Bari dhe .akomodimi ne dhomat e tragetit .

Dita e dyte ,e enjte ,me 7 Mars : Nisja nga porti I Barit drejt Napolit .Gjate udhetimit ndalese per pushim dhe kafe.Mberritja ne Napoli dhe vizite e pjesshme e qytetit te Pompeit ,e portit te Napolit dhe shetitje panoramike e qytetit .Dreka ne Napoli .Pasdite vazhdimi I udhetimit drejt Romes dhe mberritja.Akomodimi dhe darka ne hotelin me 3 Yje  “Monte Artemisio”    http://www.monteartemisio.it/   Pas darke shetitje panoramike me autobus ne periferi te Romes ne “ Castelli Romani” ku Roma shfaq pamje magjepsese .

Dita e trete ,e premte ,me 8 Mars :Mengjesi ne hotel .Gjithe dita kushtuar vizitave ne qendrat kryesore  historike , kulturore e turistike te Romes si : Colosseum , Forumi Romak , Pallati I Viktor Emanuelit ,Piazza di Spagna ,Fontana di Trevi,Panteoni ,Katedralja e shen Pjetrit ne Vatikan dhe monumente te tjera .

Dita e katert,e shtune ,me 9 mars : Mengjesi ne hotel. Gjate dites shopping dhe kohe te lire .Ne oren 16:00 nisja drejt portit te Barit. Udhetimi me target ne linjen Bari – Durres dhe akomodimi ne dhomat e tragetit .

Dita e peste ,e diele ,me 10 Mars : Mberritja ne Durres dhe nisja drejt Shkodres . Gjate udhetimit ndalese per pushim dhe kafe .      

                                               Çmimi : 280 euro /personi

Ne çmim perfshihet : Udhetimi me autobus komod dhe target me akomodim ne dhome  ,akomodimi ne hotel me 3 yje me mengjes dhe darke ne naten e pare ,shoqerimi I guides profesionale nga agjenti yne ne Rome ,sigurimi I shendetit ne udhetim ,

Ne çmim nuk perfshihet : Vizitat ne qendrat historike,kulturore dhe turistike me pagese ,çdo gje qe nuk perfshihet ne thenien “ Ne çmim perfshihet”

Shenim :Per t’u njohur me galerine dhe sherbimin e hotelit ku do te akomodohemi klikoni http://www.monteartemisio.it/- Prenotimet mbyllen me 20 Shkurt duke paguar 280 euro.

Agjenci Udhetimesh Turistike

Ofrojme: udhetime turistike brenda dhe jashte Shqiperise Bileta avioni ,trageti,autobusi ne te gjitha destinacionet udhetime me kro♪5iere rezervime hotelesh
BULEVARDI
Shkodër Shqiperi Tel 00355 (0)22242652
 
BLOG

Joana Karanxha

KARRIERA APO FAMILJA – APO TE DYJA

Sot fenomeni I globalizimit ka bere qe shume femra te fokusohen totalisht te karriera e tyre. Ato e kalojne pjesen me te madhe te dites ne zyre para kompjuterit, disa te tjera duke marre pjese neper seminare apo koferenca,

Elton Ilirjani

Dead alive…

It was an unusual interview in an unusual day, when Arben came to meet me and trust his sad story…Arben has passed many years in HIV positive health standing, and lately AIDS has subjugated his life…He is a Senior Electronic Engineer in a big company in Albania

Elton Ilirjani

Konsulenca e karrierës

Gjithmonë më ka shoqëruar një pyetje që vazhdimisht i jam përgjigjur në mënyra të ndryshme: Nëse gjatë karrierës sonë do kishim nevojë për një konsulencë karriere? Në tregun aktual të punës ka shumë problematika dhe disa prej tyre kanë një kohë të gjatë që kërkojnë zgjidhje.