cvsub

fb1 in1 you

kafesub

RSS

Arketare

delta sh.a shpall vende te reja pune:

Kompania delta eshte ne rritje te vazhdueshme dhe zgjerim te pikave te saja te shitjes.

Per kete kerkon staf te ri dhe me eksperience,qe kane ambicje te zhvillohen prefsionalisht

dhe qe dine te marrin pergjegjesi. Ju keni rastin te beheni pjese e ekipeve tona profesionale

dhe te beheni pjese e nje kompanie me nje eksperience 16 vjecare.

Pozicionet ku mund te aplikoni jane:
- Arketare -
Kriteret e domosdoshme per aplikim jane:
1. Te kete mbaruar fakultetin Ekonomik .
2. Te zoteroje programin Kontabiliteti Alpha.
3. Mosha preferuar 25-35vjec.
4.Te kete mbi 1vjet experience pune.
5-Vendabanimi Fier
Te interesuarat te paraqesin CV e tyre te shoqeruara me foto ne adresen e –mail si me poshte: 
info@delta.al
Vetem kandidatet qe do te perzgjidhen do te njoftohen per interviste prane zyrave te kompanise.

Mundesia per Karriere
Ju mirepresim!
-----------------------------------------


Rr.Sami Frasheri, ish Blloku
Tirane, Albania

E-mail: info@delta.al
Web: www.delta.al
 
Rr Sami Frasheri,Ish Blloku Tirane,Albania
Tiranë Shqiperi Tel +355 42 231 382
 
BLOG

Joana Karanxha

KARRIERA APO FAMILJA – APO TE DYJA

Sot fenomeni I globalizimit ka bere qe shume femra te fokusohen totalisht te karriera e tyre. Ato e kalojne pjesen me te madhe te dites ne zyre para kompjuterit, disa te tjera duke marre pjese neper seminare apo koferenca,

Elton Ilirjani

Dead alive…

It was an unusual interview in an unusual day, when Arben came to meet me and trust his sad story…Arben has passed many years in HIV positive health standing, and lately AIDS has subjugated his life…He is a Senior Electronic Engineer in a big company in Albania

Elton Ilirjani

Konsulenca e karrierës

Gjithmonë më ka shoqëruar një pyetje që vazhdimisht i jam përgjigjur në mënyra të ndryshme: Nëse gjatë karrierës sonë do kishim nevojë për një konsulencë karriere? Në tregun aktual të punës ka shumë problematika dhe disa prej tyre kanë një kohë të gjatë që kërkojnë zgjidhje.