cvsub

fb1 in1 you

kafesub

RSS Specialization : Oferta Pune Premium
08.05.15 Tiranë, Tirane, Sostariffe cerca Team Leader ADSL ( 215 shikime )
SosTariffe.it è un’azienda italiana, leader sulla comparazione di Adsl, Luce e Gas.
08.05.15 Tiranë, PAGAMENTO A 280 LEK/ORA E FINO A 15€ PER OGNI CONTRATO ( 243 shikime )
CHE ASPETTI? MANDA SUBITO IL CURRICULUM E INIZIA A GUADAGNARE UN CIFRA DECENTE
08.05.15 Tiranë, PERPUNUES TE DHENASH ( 488 shikime )
Forschner Albania is seeking to employ persons skilled with high computer literacy, German speakers
08.05.15 Tiranë, INXHINIER ( 427 shikime )
Forschner Albania is seeking to employ Engineers with proven experience and German speaking
07.05.15 Tiranë, Cerchiamo operatori di telefonia e energia ( 211 shikime )
PAGAMENTO A 280 LEK /ORA E FINO A 15€ PER OGNI CONTRATTO
06.05.15 Durrës, Shites Ne Durres ( 368 shikime )
Neptun shpk eshte nje nga kompanite me prestigjoze ne Shqiperi dhe vende te Ballkanit e cila operon në fushën e shitjeve me pakicë e shumicë. Sot Neptun numëron 15 dyqane në gjithë Shqipërinë, duke përfaqësuar kështu zinxhirin më të madh të
06.05.15 Elbasan, Shites ( 265 shikime )
Neptun shpk eshte nje nga kompanite me prestigjoze ne Shqiperi dhe vende te Ballkanit e cila operon në fushën e shitjeve me pakicë e shumicë. Sot Neptun numëron 15 dyqane në gjithë Shqipërinë, duke përfaqësuar kështu zinxhirin më të madh të
05.05.15 Tiranë, NUOVA COMMESSA INBUOND ( 219 shikime )
Pagamento a 280 lek/ora e fino a 15€ per ogni contratto fatto!
04.05.15 Tiranë, MENAXHER/E PERGJITHSHME BAR-RESTORANT ( 562 shikime )
MENAXHER/E PERGJITHSHME BAR-RESTORANT
04.05.15 Tiranë, KOORDINATORE ( 470 shikime )
KOORDINATORE
30.04.15 Tiranë, COUNTRY MANAGER ( 380 shikime )
COUNTRY MANAGER
30.04.15 Tiranë, WEB ENGINEER - TECHINAL LEADER ( 297 shikime )
WEB ENGINEER - TECHINAL LEADER
30.04.15 Tiranë, SENIOR DEVELOPER ( 267 shikime )
SENIOR DEVELOPER
30.04.15 Tiranë, WEB DEVELOPER BACK-END ( 261 shikime )
WEB DEVELOPER BACK-END
30.04.15 Tiranë, NUOVA COMMESSA INBUOND ( 207 shikime )
PAGAMENTO A 280 LEK /ORA E FINO A 15€ A CONTRATTO
28.04.15 Tiranë, OFICER KREDIE ( 304 shikime )
OFICER KREDIE
28.04.15 Elbasan, OFICER KREDIE ( 214 shikime )
OFICER KREDIE
28.04.15 Tiranë, Marketing Manager ( 353 shikime )
Coca-Cola Bottling Shqiperia sh.p.k (CCBS) is a leading company in the Albanian market of non-alcoholic refreshing drinks, with international brands such as Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea, Cappy Pulpy, and Efes. At CCBS, we are committed to g
28.04.15 Korçë, OFICER KREDIE ( 184 shikime )
OFICER KREDIE
28.04.15 Prizreni, SALESPERSON ( 260 shikime )
SALESPERSON
28.04.15 Ferizaj, SALES MANAGER ( 265 shikime )
SALES MANAGER
28.04.15 Tiranë, ASSISTENTE DI DIREZIONE ( 223 shikime )
ASSISTENTE DI DIREZIONE
28.04.15 Tiranë, WEB DESIGNER ( 203 shikime )
WEB DESIGNER
28.04.15 Tiranë, NUOVA COMMESSA INBUOND ( 161 shikime )
PAGAMENTO A 280LEK/ORA E FINO A 15€ A CONTRATTO
27.04.15 Tiranë, Inxhinier/ e i Standarteve të Cilësisë ( 381 shikime )
Implementimi i standarteve të cilësisë dhe kontrollit mbi bazën nje seti procedurash për tu ndjekur;
27.04.15 Tiranë, MARKETING MENAXHER ( 257 shikime )
MARKETING MENAXHER
27.04.15 Tiranë, MENAXHER SHITJE ( 230 shikime )
MENAXHER SHITJE
24.04.15 Tiranë, Teknik (produkte elektronike) ( 282 shikime )
Ne ndihme te klienteve te BALFIN Group eshte strukturuar kompania Elektro-Servis qe ofron sherbimin me cilesor ne riparimin e pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake . Qe prej 13-vjetesh tashme nje staf i plote profesionistesh dhe i dedikuar ne çdo or
24.04.15 Tiranë, Agjent Shitjesh ( 207 shikime )
Neptun shpk eshte nje nga kompanite me prestigjoze ne Shqiperi dhe vende te Ballkanit e cila operon ne fushen e shitjeve me pakice e shumice. Sot Neptun numeron 15 dyqane ne gjithe Shqiperine, duke perfaqesuar keshtu zinxhirin me te madh te shitjes me pa
23.04.15 Tiranë, HUMAN RESOURCES DIRECTOR ( 353 shikime )
HUMAN RESOURCES DIRECTOR
23.04.15 Tiranë, NUOVA COMMESSA INBUOND ( 200 shikime )
PAGAMENTO A 280 LEK/ORA E FINO 15€ PER OGNI CONTRATTO
22.04.15 Prishtinë, Programme Manager ( 287 shikime )
Programme Manager
21.04.15 Tiranë, Production Operator ( 313 shikime )
Aleat Sh.p.k., is an Albanian Joint Venture company of Morpho and the AAEF.
21.04.15 Tiranë, Cerchiamo professionisti della vendita! ( 228 shikime )
PAGAMENTO A 280 LEK /ORA E FINO A 15€ PER OGNI CONTRATTO
20.04.15 Tiranë, Shites/e ( 229 shikime )
Neptun shpk eshte nje nga kompanite me prestigjoze ne Shqiperi dhe vende te Ballkanit e cila operon në fushën e shitjeve me pakicë e shumicë. Sot Neptun numëron 15 dyqane në gjithë Shqipërinë, duke përfaqësuar kështu zinxhirin më të madh të
20.04.15 Tiranë, Shites/e ( 227 shikime )
Neptun shpk eshte nje nga kompanite me prestigjoze ne Shqiperi dhe vende te Ballkanit e cila operon në fushën e shitjeve me pakicë e shumicë. Sot Neptun numëron 15 dyqane në gjithë Shqipërinë, duke përfaqësuar kështu zinxhirin më të madh të
20.04.15 Tiranë, NUOVA COMMESSA INBUOND ( 190 shikime )
PAGAMENTO 280 LEK/ORA E FINO A 15€ PER OGNI CONTRATTO
17.04.15 Tiranë, NUOVA COMMESSA INBUOND ( 248 shikime )
PAGAMENTO A 280 LEK /ORA E FINO A 15€ PER OGNI CONTRATTO
16.04.15 Tiranë, EXAMINATION AND ENGLISH LANGUAGE ADMINISTRATOR ( 337 shikime )
EXAMINATION AND ENGLISH LANGUAGE ADMINISTRATOR
16.04.15 Tiranë, EGEO cerca consulenti per Telecom-Italia ( 240 shikime )
“EGEO” sh.p.k E una azienda che opera e performa con successo da tre anni nel settore delle
16.04.15 Tiranë, NUOVA COMMESSA INBUOND ( 244 shikime )
Pagamento a 280 Lek/ora e fino a 15€ a contratto!
15.04.15 Tiranë, WEB DESIGNER ( 323 shikime )
WEB DESIGNER
15.04.15 Tiranë, ASSISTENTE DI DIREZIONE ( 292 shikime )
ASSISTENTE DI DIREZIONE
12.04.15 Shkup, MATERIALS & LOGISTICS MANAGER ( 342 shikime )
MATERIALS & LOGISTICS MANAGER
10.04.15 Tiranë, Graphic Design ( 310 shikime )
Dizajneri duhet te jap zgjidhje vizuale per te transmetuar mesazhe te ndryshme, me impact, me imagji
10.04.15 Tiranë, Graphic Design ( 502 shikime )
Dizajneri duhet te jap zgjidhje vizuale per te transmetuar mesazhe te ndryshme, me impact, me imagji
10.04.15 Tiranë, Finance Manager ( 282 shikime )
Finance Manager is responsible for all financial and fiscal management aspects of company operations. Provide leadership and coordination in the administrative, business planning, accounting and budgeting efforts of the company.
09.04.15 Tetovë, BID MANAGER ( 514 shikime )
BID MANAGER
08.04.15 Tiranë, EGEO cerca consulenti per Telecom-Italia ( 236 shikime )
“EGEO” sh.p.k E una azienda che opera e performa con successo da tre anni nel settore delle telecomunicazioni nella campagnia di “Telecom Italia”.Il nostro obiettivo e di lavorare con professionalizmo in questo settore per questo motivo EGEO
08.04.15 Tiranë, Cerchiamo Professionisti Campagna Luce & Gas ( 270 shikime )
“EGEO” sh.p.k E una azienda che opera e performa con successo da tre anni nel settore delle telecomunicazione .Il nostro obiettivo e di lavorare con professionalizmo in questo settore per questo motivo EGEO richiede necessario aprire la fase di r
BLOG

Joana Karanxha

KARRIERA APO FAMILJA – APO TE DYJA

Sot fenomeni I globalizimit ka bere qe shume femra te fokusohen totalisht te karriera e tyre. Ato e kalojne pjesen me te madhe te dites ne zyre para kompjuterit, disa te tjera duke marre pjese neper seminare apo koferenca,

Elton Ilirjani

Dead alive…

It was an unusual interview in an unusual day, when Arben came to meet me and trust his sad story…Arben has passed many years in HIV positive health standing, and lately AIDS has subjugated his life…He is a Senior Electronic Engineer in a big company in Albania

Elton Ilirjani

Konsulenca e karrierës

Gjithmonë më ka shoqëruar një pyetje që vazhdimisht i jam përgjigjur në mënyra të ndryshme: Nëse gjatë karrierës sonë do kishim nevojë për një konsulencë karriere? Në tregun aktual të punës ka shumë problematika dhe disa prej tyre kanë një kohë të gjatë që kërkojnë zgjidhje.