cvsub

fb1 in1 you

kafesub

RSS Specialization : Oferta Pune Premium
26.05.15 Tiranë, POSSIBILITA DI CRESCITA E FORMAZIONE PROFESSIONALE PER DIVENTARE TEAM LEADER ( 2 shikime )
CERCA 35 OPERATORI TELEFONICI E 3 TEAM LEADER PART TIME E FULL TIME PER APPUNTAMENTI
25.05.15 Tiranë, MENAXHER/E SHITJESH NE EKSPOZITOR ( 40 shikime )
MENAXHER/E SHITJESH NE EKSPOZITOR
22.05.15 Tiranë, FOOD & BEVERAGE MANAGER ( 78 shikime )
.
21.05.15 Tiranë, ASISTENTE FINANCE ( 164 shikime )
ASISTENTE FINANCE
21.05.15 Tiranë, Finance Manager ( 93 shikime )
Job Title: Finance Manager
21.05.15 Tiranë, Agjent Shitjesh ( 57 shikime )
Neptun shpk eshte nje nga kompanite me prestigjoze ne Shqiperi dhe vende te Ballkanit e cila operon ne fushen e shitjeve me pakice e shumice. Sot Neptun numeron 15 dyqane ne gjithe Shqiperine, duke perfaqesuar keshtu zinxhirin me te madh te shitjes me pa
21.05.15 Tiranë, Telco & VAS Manager ( 71 shikime )
Job title: Telco & VAS Manager
20.05.15 tjeter, MENAXHER I DEGËS ( 128 shikime )
MENAXHER I DEGËS
20.05.15 Tiranë, ENGLISH EXAMS - INVIGILATOR ( 86 shikime )
ENGLISH EXAMS - INVIGILATOR
19.05.15 Tiranë, kerkoj mjeke stomatologe ( 68 shikime )
Kerkoj mjeke stomatologe me eksperience pune,te licensuar,nr kontakti 0685673071
19.05.15 Tiranë, Specialiste Rekrutimi ( 158 shikime )
Specialiste Rekrutimi
19.05.15 Tiranë, Internship Opportunity ( 119 shikime )
Internship Opportunity
19.05.15 Tiranë, PAGAMENTO A 280 LEK/ORA E FINO A 15€ PER OGNI CONTRATO ( 52 shikime )
IL MOMENTO GIUSTO E ADESSO!!
18.05.15 Tiranë, SERVICE ENGINEER ( 86 shikime )
SERVICE ENGINEER
17.05.15 Shkup, ENGINEER II - DESIGN ( 69 shikime )
ENGINEER II - DESIGN
17.05.15 Shkup, ENGINEER I - DESIGN ( 59 shikime )
ENGINEER I - DESIGN
17.05.15 Shkup, St. ENGINEER - DESIGN ( 172 shikime )
St. ENGINEER - DESIGN
16.05.15 Tiranë, NUOVA COMMESSA INBUOND ( 71 shikime )
Pagamento a 280Lek/ora e fina a 15 € per contratto!
15.05.15 tjeter, Head of Sector for Trade companies ( 85 shikime )
Head of Sector for Trade companies
15.05.15 Prishtinë, Head of Sector for Industry and Construction ( 60 shikime )
Head of Sector for Industry and Construction
15.05.15 tjeter, Head of department for tenders (public purchasing) ( 61 shikime )
Head of department for tenders (public purchasing)
15.05.15 tjeter, Commercial Director ( 81 shikime )
Commercial Director
15.05.15 Shkup, MAINTENANCE TECHNICIAN II ( 64 shikime )
MAINTENANCE TECHNICIAN II
14.05.15 Elbasan, Finance Dyqani ( 101 shikime )
Neptun shpk eshte nje nga kompanite me prestigjoze ne Shqiperi dhe vende te Ballkanit e cila operon ne fushen e shitjeve me pakice e shumice. Sot Neptun numeron 15 dyqane ne gjithe Shqiperine, duke perfaqesuar keshtu zinxhirin me te madh te shitjes me pa
13.05.15 Tiranë, PAGAMENTO A 280 LEK/ORA E FINO A 15€ PER OGNI CONTRATO ( 73 shikime )
CHE ASPETTI? MANDA SUBITO IL CURRICULUM E INIZIA A GUADAGNARE UNA CIFRA DECENTE
12.05.15 Tiranë, Tirane, Sostariffe cerca Team Leader ADSL ( 50 shikime )
SosTariffe.it è un’azienda italiana, leader sulla comparazione di Adsl, Luce e Gas.
11.05.15 Tiranë, Cerchiamo operatori di telefonia e energia ( 56 shikime )
PAGAMENTO A 280LEK/ORA E FINO 15€ PER OGNI CONTRATTO!
11.05.15 Tiranë, PAGAMENTO A 280 LEK/ORA E FINO A 15€ PER OGNI CONTRATO ( 59 shikime )
CHE ASPETTI? MANDA SUBITO IL CURRICULUM E INIZIA A GUADAGNARE UN CIFRA DECENTE
11.05.15 Tiranë, INXHINIER DESIGN ( 77 shikime )
Forschner Albania is seeking to employ designing engineer with proven experience German speaking
11.05.15 Tiranë, Tirane, Sostariffe cerca Team Leader ADSL ( 57 shikime )
SosTariffe.it è un’azienda italiana, leader sulla comparazione di Adsl, Luce e Gas
08.05.15 Tiranë, Tirane, Sostariffe cerca Team Leader ADSL ( 76 shikime )
SosTariffe.it è un’azienda italiana, leader sulla comparazione di Adsl, Luce e Gas.
08.05.15 Tiranë, PAGAMENTO A 280 LEK/ORA E FINO A 15€ PER OGNI CONTRATO ( 100 shikime )
CHE ASPETTI? MANDA SUBITO IL CURRICULUM E INIZIA A GUADAGNARE UN CIFRA DECENTE
08.05.15 Tiranë, PERPUNUES TE DHENASH ( 187 shikime )
Forschner Albania is seeking to employ persons skilled with high computer literacy, German speakers
08.05.15 Tiranë, INXHINIER ( 113 shikime )
Forschner Albania is seeking to employ Engineers with proven experience and German speaking
07.05.15 Tiranë, Cerchiamo operatori di telefonia e energia ( 83 shikime )
PAGAMENTO A 280 LEK /ORA E FINO A 15€ PER OGNI CONTRATTO
06.05.15 Durrës, Shites Ne Durres ( 103 shikime )
Neptun shpk eshte nje nga kompanite me prestigjoze ne Shqiperi dhe vende te Ballkanit e cila operon në fushën e shitjeve me pakicë e shumicë. Sot Neptun numëron 15 dyqane në gjithë Shqipërinë, duke përfaqësuar kështu zinxhirin më të madh të
06.05.15 Elbasan, Shites ( 113 shikime )
Neptun shpk eshte nje nga kompanite me prestigjoze ne Shqiperi dhe vende te Ballkanit e cila operon në fushën e shitjeve me pakicë e shumicë. Sot Neptun numëron 15 dyqane në gjithë Shqipërinë, duke përfaqësuar kështu zinxhirin më të madh të
05.05.15 Tiranë, NUOVA COMMESSA INBUOND ( 105 shikime )
Pagamento a 280 lek/ora e fino a 15€ per ogni contratto fatto!
04.05.15 Tiranë, MENAXHER/E PERGJITHSHME BAR-RESTORANT ( 203 shikime )
MENAXHER/E PERGJITHSHME BAR-RESTORANT
04.05.15 Tiranë, KOORDINATORE ( 295 shikime )
KOORDINATORE
30.04.15 Tiranë, COUNTRY MANAGER ( 253 shikime )
COUNTRY MANAGER
30.04.15 Tiranë, WEB ENGINEER - TECHINAL LEADER ( 159 shikime )
WEB ENGINEER - TECHINAL LEADER
30.04.15 Tiranë, SENIOR DEVELOPER ( 159 shikime )
SENIOR DEVELOPER
30.04.15 Tiranë, WEB DEVELOPER BACK-END ( 164 shikime )
WEB DEVELOPER BACK-END
30.04.15 Tiranë, NUOVA COMMESSA INBUOND ( 114 shikime )
PAGAMENTO A 280 LEK /ORA E FINO A 15€ A CONTRATTO
28.04.15 Tiranë, OFICER KREDIE ( 182 shikime )
OFICER KREDIE
28.04.15 Elbasan, OFICER KREDIE ( 120 shikime )
OFICER KREDIE
28.04.15 Tiranë, Marketing Manager ( 168 shikime )
Coca-Cola Bottling Shqiperia sh.p.k (CCBS) is a leading company in the Albanian market of non-alcoholic refreshing drinks, with international brands such as Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea, Cappy Pulpy, and Efes. At CCBS, we are committed to g
28.04.15 Korçë, OFICER KREDIE ( 87 shikime )
OFICER KREDIE
28.04.15 Prizreni, SALESPERSON ( 126 shikime )
SALESPERSON
BLOG

Joana Karanxha

KARRIERA APO FAMILJA – APO TE DYJA

Sot fenomeni I globalizimit ka bere qe shume femra te fokusohen totalisht te karriera e tyre. Ato e kalojne pjesen me te madhe te dites ne zyre para kompjuterit, disa te tjera duke marre pjese neper seminare apo koferenca,

Elton Ilirjani

Dead alive…

It was an unusual interview in an unusual day, when Arben came to meet me and trust his sad story…Arben has passed many years in HIV positive health standing, and lately AIDS has subjugated his life…He is a Senior Electronic Engineer in a big company in Albania

Elton Ilirjani

Konsulenca e karrierës

Gjithmonë më ka shoqëruar një pyetje që vazhdimisht i jam përgjigjur në mënyra të ndryshme: Nëse gjatë karrierës sonë do kishim nevojë për një konsulencë karriere? Në tregun aktual të punës ka shumë problematika dhe disa prej tyre kanë një kohë të gjatë që kërkojnë zgjidhje.