Ајде да почнеме!
Прво кажете ни што барате:

Компанија / Позиција Место Времетраење Прегледи
abctirana

Kuzhiniere në kopsht privat

Tiranë 30 Денови 44
R.H.G Sh.p.k

Kamarier/e në Restorant LIFT

Tiranë 7 Денови 3956
R.H.G Sh.p.k

Arkëtar/e në Opa Fast Food

Tiranë 17 Денови 6451
R.H.G Sh.p.k

Ndihmes Kuzhinier/e - OPA Tirana International Airport

Tiranë 17 Денови 1572
R.H.G Sh.p.k

Banakier/e - SALT Green Coast

Vlorë 17 Денови 337
R.H.G Sh.p.k

Recepsioniste - SALT Green Coast

Vlorë 17 Денови 387
R.H.G Sh.p.k

Ndihmes Kuzhinier/e - SALT Green Coast

Vlorë 17 Денови 248
R.H.G Sh.p.k

Chef De Partie - SALT Green Coast

Vlorë 17 Денови 231
R.H.G Sh.p.k

Kuzhinier/e - SALT Green Coast

Vlorë 17 Денови 223
3V-Signs UK

Graphic Designer

Hybrid 992 Денови 88
Прочитај повеќе