AGJENT SHITJE

Lajthiza Invest SHA
Titulli i postimit * AGJENT SHITJE
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kompania Lajthiza Invest SHA kerkon te punesoje Agjente Shitje (meshkuj) ne qytetet:

Vlore, Fier, Berat, Shkoder, Elbasan, Lushnje, Korce, Lezhe, Sarande, Pogradec

Kriteret: Arsim i larte

Mosha e preferuar 25-40 vjece

Eksperienca ne fushen e menaxhimit: Minimumi 1 (nje) vit.

Aplikantet per kete pozicion pune preferohen te jene rezident ne qytetet e
larte-permendura.

Kushtet e punes dhe paga: Mese te kenaqshme.

Kandidatet e interesuar jane te mirepritur te dergojne CV-ne e tyre ne
adresen e e-mail ose te kontaktojne ne numrat  si me poshte:

Tel +355 44 500 420

Cel +355 67 60 54 338

Email: financa@lajthiza.al 

Email: info@lajthiza.al 

Paga Konkurruese