Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— ARSIMTARI NË SHKOLLË
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
Auto1 Albania shpk

AUTO1 Group, la multinazionale tedesca cerca Intermediari Commerciali per la propria sede di Tirana

Tiranë 2 Ditë 6904
Auto1 Albania shpk

Auto1 Albania cerca Intermediari commerciali_Vendita di AUTO online

Tiranë 2 Ditë 5768
Auto1 Albania shpk

Auto 1 Group ricerca e seleziona Referenti Commerciali nel settore Automotive

Tiranë 2 Ditë 5548
Auto1 Albania shpk

Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitjesh ne sektorin e makinave

Tiranë 2 Ditë 1323
Auto1 Albania shpk

Auto1 Albania kerkon Koordinator Shitjesh per tregun shqiptar dhe kosovar ne sektorin Automotive

Tiranë 2 Ditë 1218
Punesim Rekrutim

Tirane, SIAMO ALLA RICERCA DI AGENTI, 500 EURO FISSO, ZOGU I ZI

Tiranë 3 Ditë 388
Aleat

Company Doctor

Tiranë 29 Ditë 353
Aleat

Human Resource Specialist

Tiranë 29 Ditë 885
Aleat

Operator Regjistrimi, Selenicë

Vlorë 29 Ditë 2214
Aleat

System Administrator Infrastructure

Tiranë 29 Ditë 5179
Sostariffe_Dega ne Shqiperi

Cercasi 15 Consulenti per la campagna Call me Now di Energia!

Tiranë 23 Ditë 11897
Sostariffe_Dega ne Shqiperi

Cercasi 5 Team Leader per la campagna Call me Now ADSL PM!

Tiranë 23 Ditë 5305
Sostariffe_Dega ne Shqiperi

SosTariffe.it cerca consulenti con esperienza in Vodafone/Fastweb per la campagna Inbound Commerciale

Tiranë 23 Ditë 4952
Evolution Network

Supervisor Full Time

Tiranë 33 Ditë 1634
Top Line Marketing

MARKETING INDOOR AGENT

Tiranë 29 Ditë 13
A2 CNN

Gazetar/e Web

Tiranë 5 Ditë 164
A2 CNN

Specialist Montazhi (Video Editor)

Tiranë 5 Ditë 655
A2 CNN

Operator PCR (Asistent Regjisor)

Tiranë 5 Ditë 800
A2 CNN

MCR Operator (Teknik Transmetimi)

Tiranë 5 Ditë 2276
A2 CNN

Motion Graphic Designer

Tiranë 5 Ditë 1890