MENAXHER BARI - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * MENAXHER BARI - TIRANE
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, po kërkojmë në Tiranë:

MENAXHER BARI

Përgjegjësitë kryesore dhe kërkesat e profilit:

  • Menaxhon kontratat me furnitorët, inventarin, porositë, buxhetin dhe objektivat;
  • Trainon stafin për të arritur performancën e duhur;
  • Menaxhon organizimin e turneve mes stafit;
  • Menaxhon kërkesat ose ankesat e klientëve;
  • Siguron cilësi në produktet e ofruara nga bari;
  • Preferohet të ketë eksperiencë të mëparshme në të njëjtin profil.

Kërkesat e profilit

        

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e celularit + 355 68 6077430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 04/06/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese