HOSTESS - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * HOSTESS - TIRANE
Kategoria Marketing/ PR
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, po kërkojmë në Tiranë:

HOSTESS

Përgjegjësitë kryesore dhe kërkesat e profilit:

  • Mirëpret klientët dhe i prezanton me ambjentin e barit;
  • Prezanton menunë;
  • Shoqëron klientët tek tavolina e caktuar;
  • Sigurohet që ambjenti të jetë gjithmonë i rregullt;
  • Preferohet të ketë eksperiencë të mëparshme në të njëjtin profil.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: a.puma@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ardita PUMA në numrin e celularit + 355 68 6077622 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 30/10/2019. 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkurruese